Nanocentre ondersteunt u bij al uw vragen over de veiligheid van nanomaterialen

Nanotechnologie biedt nieuwe mogelijkheden, die de kwaliteit van ons leven kunnen verbeteren. Denk aan minder energieverbruik, sterkere en lichtere materialen en materialen met nieuwe eigenschappen. Maar het is de vraag of nanotechnologie in alle gevallen veilig is.

Nanocentre heeft als doel ondersteuning te bieden bij het veilig innoveren met nanomaterialen. Nanocentre biedt een plek waar bedrijven antwoord krijgen op hun vragen over veiligheid van nanomaterialen, wegwijs worden gemaakt in het grote aanbod van informatie en kennis kunnen uitwisselen met andere bedrijven, kennisinstellingen en overheid.

Veel vragen van bedrijven zijn reeds beantwoord en te vinden onder Veelgestelde vragen. Nieuwe vragen kunnen telefonisch of via e-mail gesteld worden. Vragen die betrekking hebben op veiligheid worden door TNO (in samenwerking met RIVM) beantwoord; vragen die betrekking hebben op mogelijke toepassingen worden door de Kamer van Koophandel beantwoord.

Nanocentre is een initiatief van TNO in samenwerking met Kamer van Koophandel en RIVM

Vraagbaak

Heeft u vragen? Laat het ons weten. Vragen over veiligheid worden beantwoord door TNO (in samenwerking met RIVM). Vragen over innovatiekansen worden beantwoord door de Kamer van Koophandel.

Actueel

TRAAC-framework vereenvoudigt beoordeling innovatie nanomaterialen

Lees verder
Nieuws

NANOMAT2024: Nanotechnology conferentie

Lees verder
Events